Een aantal recente emails die wij hebben ontvangen van Hansa gebruikers

 

Hallo Allemaal,

Ik heb mijn Hansa versnipperaar nu bij verschillende werkzaamheden gebruikt. Hij start meteen de eerste keer, altijd!! Het is absoluut de beste machine die ik tot nog toe heb gebruikt. Vooral de stabiele en stevige bouw en de krachtige uitvoer zijn fantastisch! De machine is zeer zuinig in gebruik en ik heb tot nog toe niets kunnen vinden wat de machine niet kan verwerken

Groeten

Simon Wellington 

Hallo Hansa Team,

Man! Wat ben ik onder de indruk van jullie machine. Ik was al een jaar aan het kijken naar een Hansa versnipperaar omdat ik erg gefrustreerd raakte van mijn Masport versnipperaar die constant verstopt raakte, waardoor het werk erg langzaam ging. In het weekend heb ik mijn guave gesnoeid en had een van de grootste stapels die ik in lange tijd heb gehad. De Hansa aangezet en binnen 15 minuten was alles klaar - fantastisch! Krachtig, geen stilstand, de beste mulch ooit. Ik heb lang over de prijs gekibbeld. Ik heb zelfs een aankoop uitgesteld tot ik naar de Field Days ging om te kijken of ik een koopje van je team kon krijgen? Geen manieren, jullie bleven bij je wapens. Nou ja, uiteindelijk heb ik mijn $ 3.000, - betaald en na dit weekend, heb ik niet langer ruzie. Het is het beste ding ooit - elke cent waard. Ik wil gewoon alles inkorten en het door de versnipperaar voeren.
Ik zal jullie overal aanraden.


cheers,
John Cole 

Hallo team, we hebben een grote tuin, ongeveer 3500 vierkante meter met een groot aantal volwassen bomen enz. Enz. Hebben de afgelopen zeven jaar constant gesnoeid en getrimd en hebben er genoeg van om takken naar de vuurhoop te slepen en te wachten. We besloten uiteindelijk om naar versnipperaars te kijken, zodat we gebruik konden maken van de mulch, waardoor we tijd en geld konden besparen. We kennen mensen die grotere 12 of 15 pk model-versnipperaars hadden gekocht, dus na maandenlang zoeken en praten met eigenaars en vonden we dat ze vaak zeer teleurgesteld waren over hun investering besloot ik om naar sommige video's op Youtube te kijken.

Na de intro van de "Hansa Chipper" en verschillende demo-clips te hebben bekeken, was ik verslaafd: deze machine leek alles te hebben wat we nodig hadden, het was in die tijd dat mijn Schotse afkomst tegen me schreeuwde: "Het is twee keer de prijs van sommige andere modellen en de motor is minder dan de helft van het vermogen "hoe kan het zo goed zijn ???
Ik heb de videoclips steeds opnieuw bekeken en toen ik een week of twee later in onze brievenbus een flyer met een hansa C7-versnipperaar op de cover vond, ben ik meteen gaan bellen naar de dichtstbijzijnde dealer.  We spraken met de winkeleigenaar die erg behulpzaam was en alle antwoorden had die we nodig hadden, hij verontschuldigde zich niet voor de prijs en had alle redenen waarom ik dat bedrag zou uitgeven aan een "Hansa".
Nou, we betaalden de man, machine geladen in de wagen en bij thuiskomst gingen we meteen aan de slag. WOW WOW wat een geweldige machine, je weet dat het waar is, " Je bent nooit teleurgesteld als je kwaliteit koopt ".
We hebben nu zo'n 10 uur met de machine gewerkt. De machine is gemakkelijk te hanteren, het is geweldig fijn werken, we zijn erg blij met onze Hansa Chipper. Bedankt voor een geweldige machine.


Al en Kay,
Maheno 

Ik voel me gedwongen mijn lof op te schrijven over onze Hansa C13 versnipperaar.

Ik heb onlangs een urenteller toegevoegd en heb het dit weekend de hele dag 13 uur gedraaid Het liep absoluut foutloos. Het was de perfecte modelkeuze voor ons. We wonen op een grond met een pijnbomen en ongeveer 500 volwassen notenbomen, fruit en inheemse bomen.
De machine verwerkte eenvoudig 65 mm X 3,6 m denneboomtakken met vertakkingen
Dit heeft ons heel wat tijd bespaard tijdens het snoeien.
Met de C13 kunnen twee mensen materiaal aanvoeren wat ingevoerd moet worden. Het duurt langer om de bos op te pakken en naar de machine te lopen dan om het te verwerken.
Toegegeven, er was vertraging van de schijf op de echt grote stukken, maar de meeste mensen zouden niet de grootte afsnijden die ze waren. Ze zouden het verbranden!
En als toegevoegde bonus hebben we nu ongeveer 5 m3 mulch, wat ons tijd en onkruidverdelger zal besparen als het eenmaal is gelegd.


Vriendelijke groeten,
Kevin
Rolleston 

Hoi,

Ik heb de C13 PTO-versnipperaar gekocht van Fosters Stihl Shop. Bedankt voor het maken van zo'n fantastische, goed gebouwde machine. Ik heb 15 hectare bos aan de rand van de vlaktes van Canterbury. De hagel van september scheurde de toppen van veel volwassen eiken.
Tot nu toe heeft de versnipperaar ongeveer 20 uur gedraaid. Mijn enige spijt is dat ik het 5 jaar geleden niet heb gekocht !!


Met vriendelijke groeten, Paul 

Hallo Martin,

Bedankt Martin, Michael en team voor jullie hulp.
C7 HANSA versnipperaar werkt heel goed, moeiteloos zelf-voedend door de grote opening in de versnipperaars. De verstelbare deflector op de uitvoer maakte het mogelijk de mulch in de tuin uit te spreiden. De grote opening betekent dat ik geen snoeischaar hoef te gebruiken om de takken te breken. De tijd van een uur om dit te verwerken met de vorige versnipperaar was teruggebracht tot tien minuten! Mijn vrouw was erg tevreden over de verwerking van de C7.


Vrolijk groet, Dennis 

Ik kocht een C4 om deze klus van hercules samen met een goede kettingzaag aan te pakken. Ik was verbaasd over de veelzijdigheid en duurzaamheid van j=de versnipperaar. Het behandelt pruim, camelia en nog veel meer.

Bedankt voor het waarmaken van de verwachtingen - een zeldzaamheid tegenwoordig!
Kelvin 

Hi Martin,

Gewoon om de ontvangst te bevestigen van de versnipperaar die eind donderdag arriveerde in goede staat.
We zijn het meest onder de indruk van zijn prestaties - het is een machine !!!
Het snipperen van takken tot 100 mm kan niet eenvoudiger - vooral met de automatische invoer en de grote invoer. De draaibare - niet te verstoppen uitvoer is geweldig.
Het maakt korte metten met al ons snoeihout, die niet de moeite waard zijn om voor brandhout te bewaren. Het afgestoten mulch is uitstekend voor rond de boerderij - vooral voor die modderige paden.
We willen u hartelijk danken voor al uw hulp en herhalen ons aanbod als referentie - mocht dit van nut zijn. We willen graag geweldige producten ondersteunen, maar ook potentiële klanten helpen hun aandacht te vestigen op de punten die er echt toe doen.
We hebben het onderzoek gedaan - hebben de praktische ervaring en delen graag onze kennis.

Zeer vriendelijke groeten
Tony  

Beste Martin,

 
Ik had jaren geleden al een versnippering van je moeten kopen! Ik kocht er een zoals je had voorgesteld van Fosters in Christchurch en bracht hem in mijn auto naar Franz Josef. Een flink stuk ballast omdat er die dag een sterke oostenwind was.
Heb een paar gelukkige dagen doorgebracht met het versnipperen van een paar totara die ik had bijgesnoeid. Zonder de C6 zou het een enorme stapel aan verspilde goede mulch zijn geweest. Vandaag regent het zodat de machine kan rusten. De machine presteert goed en het ontwerp is een eer voor jou. Ik kon 60mm totara-takken en 50 mm groene eucalyptus snipperen, hoewel droge takken een beetje hard, geen probleem.

Nogmaals bedankt voor een geweldige machine, goed om kiwi-vindingrijkheid te kopen.
Vriendelijke groeten,
Julie Wolbers en Jonathan Crofton
Ribbonwood Retreat
Franz Josef
www.ribbonwood.net.nz  

We kozen voor de C13 PTO-versie na het checken van een aantal alternatieve machines, nieuw en gebruikt, inclusief de in China gebouwde opties. Er is geen vergelijking in termen van kwaliteit van productie en ondersteuning na verkoop tussen de Hansa en anderen die we overwogen. Het is snel en eenvoudig aan te sluiten op de tractor en werkt met een minimum aan trillingen, wat goed is gezien de leeftijd van de Massey Ferguson. We gebruiken de snipper om in onze compostbakken te plaatsen, samen met paardenmest en organische stof, en produceren in minder dan 2 maanden geweldige compost. De C9 ziet eruit alsof hij graag de hele dag zou willen werken ... maar het kost slechts een uur of zo om de kleinere takken te verwerken bij het ruimen van een boom, en we kunnen de uitvoer van snipper rechtstreeks in een trailer of op de grond richten met de verstelbare uitvoer.

Murray
Waimate North 

Goedemorgen Hansa-chippers-team,

Ik vond het belangrijk om mijn tevredenheid over uw product en service uit te drukken. Zoals u weet, zal mijn C30-machine binnenkort 150 uur bereiken. De machine is een genot om te gebruiken, hij heeft elke werkdag onvermoeibaar gewerkt zonder problemen. Het ontwerp, de functionaliteit en de efficiëntie zijn meer dan we ooit zouden kunnen vragen in een 6''-houtversnipperaar. Iets waar ik altijd van onder de indruk ben geweest, is het serviceniveau dat je bij Hansa krijgt. Uw bereidheid om de machines en klantenservice te verbeteren is altijd van het grootste belang voor u, U bent bereid om te luisteren naar feedback en suggesties van ons en andere klanten om te verbeteren wat u doet, dat is een geweldige en enorm belangrijke kwaliteit om te hebben en die hebben we helaas niet met veel andere mensen in onze branche!
Onze C30-machine is een onvervangbaar onderdeel van ons bedrijf en ons team. We hebben geen spijt dat we u hebben gekozen boven uw concurrenten en voelen ons 100% zeker dat we een superieur product hebben gekozen.
We verheugen ons op een lange en plezierige relatie met u en uw producten. Mijn enige klacht is ... nu heb ik een grotere nodig !!
Daar kunnen we naar kijken!
Erg bedankt.
Vriendelijke groeten,
Chris Corfe
Regisseur
Marc Doyle Treework
www.marcdoyletreework.co.nz
0800 60 60 30
 
If you have any feedback we would love to hear from you!

  

Een aantal recente emails die wij hebben ontvangen van Hansa gebruikers

Om je de best mogelijke website ervaring te geven, maakt de website van Hansa gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website van Hansa ga jij akkoord met het gebruik van deze cookies.