Hansa Products is een trots innovatief familie bedrijf met zijn basis in Nieuw Zeeland. Sinds 1980 zijn wij de specialist in het ontwikkelen en fabriceren van kwalitatief hoogstaand versnipper en hakselmaterieel. 

Wij gebruiken de nieuwste fabrikage technologien zoals Solidworks design cnc-verspanen, buigen en lasersnijden, poedercoaten en robotlassen om de hoogst haalbare kwaliteit en afwerking te realiseren. Al onze machines zijn ons eigen ontwerp, in verloop van tijd ontwikkeld vanuit de praktijk in samenwerking met onze veeleisende klanten. Wij bieden een superieur product wat betekend dat wij competatief blijven en een klasse apart zijn vergeleken bij andere merken en modellen in de markt in product kwaliteit, efficientie en solide bouw. Positieve feedback van onze gewaardeerde klanten bewijzen deze kwaliteiten keer op keer.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is de juiste machine te kiezen voor het werk u voor ogen heeft, met in ons achterhoofd onze reputatie die op het spel staat, een tevreden klant is altijd ons goal.

Het zou een kostbare fout zijn wanneer u gekozen machine niet geschikt blijkt voor het werk of te licht gebouwd is of bepaalde houtsoorten niet juist verwerkt. Het is altijd aan te raden ons direct te contacteren om u eisen en verwachtingen te bespreken of meer informatie op te vragen.

Onze complete productlijn machines word in Nieuw Zeeland gemaakt bij Hansa Products Ltd in Hamilton Nieuw Zeeland. Wij bieden u een 1 jaar garantie met een verlenging van nog 1 jaar bij registratie voor zowel de particulier als de professional op al onze machines, behalve degene die zijn aangekocht voor verhuur doeleinden. Onze machines zijn CE gecertificeerd en voldoen dus aan hoge veiligheidseisen. De motoren die we gebruiken komen van gerenomeerde fabrikanten en zijn gedekt binnen hun garantietermijnen met servicedealers in heel west Europa.

 

De distributeur voor Nederland en België is ANGENENDT “Machines voor Groen & Bos”

ANGENENDT “Machines voor Groen & Bos” is een bedrijf in Overasselt ten Zuiden van Nijmegen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop en service van Tuin en Parkmachines en bestaat sinds 1976.

Wij zijn in 2013 begonnen met het importeren van een aantal modellen versnipperaars van HANSA en hebben al snel ondervonden dat deze versnipperaars en deze fabrikant bij onze visies passen over hoe een versnipperaar zou moeten functioneren en hoe een samenwerking zou moeten zijn.

Hierdoor is het idee ontstaan om een aantal belangrijke modellen aan te passen aan de West Europese eisen : KRACHT, SNELHEID, COMPACTHEID en MAKKELIJK TE ONDERHOUDEN en PLEZIERIG OM MEE TE WERKEN waren de belangrijkste aandachtspunten en al snel kwamen er modellen uit zoals de C13C, C16C en de C27 waarmee we met veel vertrouwen de Nederlandse en Belgische markt op gaan in de categorie Hoveniers, Boomverzorgers en Grondbezitters tot 16cm.

Wij staan 6 dagen in de week klaar  om u kennis te laten maken met deze kwalitatief hoogstaande versnipperaars en ook na de verkoop zorgen wij voor een snelle en vakbekwame service uitgevoerd door ons of waar nodig als ondersteuning van u regionale HANSA dealer.

 

Het Hansa-team:

 

View the video below for more information about Hansa Chippers:

 

 


 

Om je de best mogelijke website ervaring te geven, maakt de website van Hansa gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website van Hansa ga jij akkoord met het gebruik van deze cookies.